• Inspirerende foredrag

  Inspirerende foredrag

  Et foredrag med Lars er kendetegnet ved skarpt indhold, leveret på en uforglemmelig måde, hvor aktiv deltagelse, humor og tempo er en væsentlig del af læringsoplevelse.

  Giv mig et kald!

Farverig kommunikation

Du kender det sikkert: Der er bare nogle mennesker man klinger bedre med end andre. I dette foredrag får du sammen med dine kolleger en klar forståelse af, hvordan mennesker er forskellige og hvordan vi kan sikre os, at vi kommunikerer mest effektivt. Foredraget leveres i et højt tempo med masser af grin, deltagelse og alle går derfra med et sprog de aldrig glemmer.

Kontakt


Farverig salg

Uanset om du står overfor en større salgssatsning, messedeltagelse eller bare vil have lidt mere krudt i dine sælgere er dette lige noget for dig. Få gode værktøjer til, hvordan I møder jeres kunder, forskellige kundetyper og hvordan I som virksomhed kan have fokus på at skabe mer-værdi gennem godt rådgivende salg. Foredraget eller seminaret skræddersyes naturligvis, så det passer nøjagtigt til jeres behov.

Kontakt


Farverige møder (Meetovation)

Synes du, at jeres interne og eksterne møder ofte er spild af tid eller bare ikke effektive nok? Så er du ikke alene. De største virksomheder i Danmark erkender, at det største organisatoriske spild har basis i en dårlig mødekultur. Foredraget er til jer, der gerne vil have mere effektive møder og finde ud af, hvordan I som både mødeledere og mødedeltagere kan få mest muligt ud af den tid I investerer i jeres møder.

Kontakt


Farverige mødesteder

Danmark har besluttet sig for, at vi skal være verdens bedte land at mødes i og hele mødebranchen har valgt Lars til at implementere nye standarder for, hvordan sådanne møder udvikles og hvordan mødesteder kan understøtte dette. Få en spændende introduktion til dette og I vil garanteret aldrig tænke på møder på den samme måde igen. Foredraget er både henvendt til mødesteder og til mødearrangører, som bare vil have bedre møder med mere værdi for pengene.

Kontakt

Jeg kan så meget andet

Jeg kan så meget andet

Ønsker du:

 • Bedre ledelse
 • Bedre samarbejde
 • Øget forbedringsparathed
 • Øget salg (B2B og Retail)
 • Øget innovation
 • Bedre service
 • Styring af dine store møder og få aktiveret deltagerne

Så ring, skriv eller tweet, så skaber vi en løsning, der passer præcist til det du ønsker.. 

Giv mig et kald!