• Lars Hajslund

    Hej, jeg hedder Lars!

Jeg tror helt grundlæggende på, at virksomheder og organisationer skaber bedre resultater, hvis de ikke kun koncentrerer sig som, hvad de laver, men også meget mere om, hvordan de gør det.

Derfor hjælper jeg ledere og teams og medarbejdere i virksomheder med at skabe forbedringer indenfor kommunikation, samarbejde, ledelse, salg og innovation.

Jeg har igennem de sidste 20 år arbejdet med virksomheder i mere end 100 lande, 44 stater i USA varierende fra de små iværksættervirksomheder til nogle af de største. Det giver en god ballast til at arbejde med komplicerede udfordringer, store hold, skæve hold, team der allerede performer og dem der skal have et skub bagi. Værktøjerne er mange. Som Lumina Partner har jeg adgang til nogle af de bedste psykometriske test og udviklingsværktøjer, som kan bruges til at understøtte arbejdet med kommunikation, team, salg og ledelse. Slå på tråden for at høre mere om dette.

Min hjerne tænker ikke altid lige, så skulle du have brug for en anden vinkel på din virksomhed eller jeres tilgang til markedet, så er jeg klar!

CV

1991 -

Startede egen virksomhed som ganske ung og kommer nok aldrig til at ville andet. Har startet, vækstet og solgt virksomheder og har samtidigt fået god erfaring som leder/direktør af små og større virksomheder. Har kontinuerligt været træner, speaker, konsulent, coach og trusted advisor for store og små virksomheder i Danmark og i udlandet – altid med fokus på at skabe forbedringer. Er kommet i den alder, hvor jeg ikke gider forandringer, medmindre de er forbedringer og har udviklet en god sans for at kunne se forskellen.

Jeg har igennem mange år siddet i en del danske og internationale bestyrelser, hvoraf flere som formand, bla. for den største internationale organisation for unge ledere og iværksætter JCI. Det har budt på forhandlinger med mange af FN’s organisationer, ICC – International Chamber of Commerce samt regeringer og virksomheder i mange forskellige lande. Så om det er FN’s generalsekretær, en virksomhedsleder eller en lokal ildsjæl, der sidder på den anden side af bordet, så har jeg været der før.

2012 - 2016 Direktør, VisitHerning og OrgaNicer

2009 - 2012 Chef for Services, MCH

2006 JCI World President

2001 - 2007 Internationalt bestyrelsesmedlem i JCI, Junior Chamber International

1996 - 2000 Direktør, Best Western Hotel Impala