Mine 7 bedste råd til at få succes med salg

Jeg kan snakke om salg i flere dage (og gør det ofte), men jeg kan også så meget andet. Skal I fx blive endnu bedre, til at kommunikere med hinanden i jeres virksomhed? Jeg kan fx hjælpe jer med at finde og forstå hinandens forskelligheder, for når vi er opmærksom på forskellighederne, kommunikerer vi mest effektivt. 

Alt efter hvor jeres fokus og behov er, kan jeg tilbyde en bred vifte af viden og værktøjer. Hvad end I ønsker foredrag, kursus, seminar eller noget helt fjerde så kontakt mig. Så får vi en snak om jeres udfordringer og ønsker, og hvordan jeg kan hjælpe netop jer.

Hvordan kan jeg hjælpe jer?


Skal I sætte fokus på salg?

Uanset om du står overfor en større salgssatsning, messedeltagelse eller bare vil have lidt mere krudt i dine sælgere, er dette lige noget for dig. Få gode værktøjer til hvordan I møder jeres kunder, forskellige kundetyper og hvordan I som virksomhed kan have fokus på at skabe mer-værdi gennem godt rådgivende salg. Foredraget eller seminaret skræddersyes naturligvis, så det passer nøjagtigt til jeres behov.

Læs mere

Skal I blive bedre til at kommunikere?

Du kender det sikkert: Der er bare nogle mennesker man klinger bedre med end andre. I dette foredrag får du sammen med dine kollegaer en klar forståelse af, hvordan
mennesker er forskellige og hvordan vi kan sikre os, at vi kommunikerer mest effektivt. Foredraget leveres i et højt tempo med masser af grin, deltagelse og alle går derfra med et sprog de aldrig glemmer.

Læs mere

Skal I være landets bedste mødested?

Danmark har besluttet sig for, at vi skal være verdens bedste land at mødes i. Af mødebranchen er jeg blevet udvalgt til at implementere nye standarder for, hvordan
sådanne møder udvikles og hvordan mødesteder kan understøtte dette. Få en spændende introduktion til dette og I vil garanteret aldrig tænke på møder på den samme måde igen. Foredraget er både henvendt til mødesteder og til mødearrangører, som bare vil have bedre møder med mere værdi for pengene.

Læs mere

Spilder I også tid i møder?

Synes du, at jeres interne og eksterne møder ofte er spild af tid eller bare ikke effektive nok? Så er du ikke alene. De største virksomheder i Danmark erkender, at det største organisatoriske spild har basis i en dårlig mødekultur. Foredraget er til jer, der gerne vil have mere effektive møder og finde ud af, hvordan I som både mødeledere
og mødedeltagere kan få mest muligt ud af den tid I investerer i jeres møder.

Læs mere

Gør som 10.000 andre

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og få inspirerende indspark, nyttige værktøjer og viden du kan bruge i din hverdag. Kvit og frit. 


Kontakt mig på mail@larshajslund.dk eller 71 99 51 51

Copyright © 2018 Lars Hajslund.