Vil I øge produktionen og arbejdsglæden?

Så leg mere med følelserne!

Få succes med følelser

Mange af os bruger 40 timer om ugen i 45-50 år på arbejdsmarkedet, og ofte hører vi, at vi skal holde følelserne ude af arbejdslivet. Enhver, der har bare lidt føling med sig selv og sine omgivelser, ved dog, at det er komplet umuligt og helt idiotisk. Vi mennesker er netop følende væsener, og netop denne egenskab kan skabe magi i hverdagen og kan udgøre forskellen mellem succes og fiasko. Vi griner, vi græder, vi skændes og vi fejrer. Alt sammen noget der er fyldt af følelser. Så lad os få dem til at arbejde for os og ikke imod os.

Leg med følelserne

Selvom du nok har hørt, at man ikke skal lege med følelser, så mener jeg, at det er præcis det, vi skal! For gennem legen kan vi lære at forstå vores følelser, og hvordan vi kan styre dem i en retning, der er god for både os selv og vores team.

Vi kan arbejde og lege med følelserne på mange måder. På workshoppen ‘Leg med følelser’, kommer I, i berøring med de bedste og de værste følelser, og I får taget hul på rejsen til en endnu større fælles følelsesmæssig intelligens i jeres team.

Øg arbejdsglæden, produktiviteten og samarbejdet ved at lege med følelserne.

Gør som 10.000 andre

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og få inspirerende indspark, nyttige værktøjer og viden du kan bruge i din hverdag. Kvit og frit. 


Copyright © 2020 Lars Hajslund.