Om Lars Hajslund

DANMARKS MINDSTE ENERGISELSKAB

Jeg elsker at holde foredrag og stå på en scene. Det er faktisk det, jeg allerhelst vil, og jeg har været så heldig, at jeg har brugt det meste af mit voksenliv på en scene. Indtil videre har det taget mig rundt til 116 lande og 44 stater i USA.

Det har givet mig mulighed for at se verden og arbejde med de største, mest innovative virksomheder. Men det er ikke kun store virksomheder, der er også de små startups med de inspirerende ildsjæle, og sågar gadebørn i Afrika. Det har givet mig ballast til at kunne hjælpe dig og din virksomhed, med de udfordringer I har.

Når jeg har været træner, speaker, konsulent, coach og trusted advisor for store og små virksomheder i Danmark og i udlandet, har det altid været med fokus på at skabe forbedringer. Nu er jeg kommet i den alder, hvor jeg ikke gider forandringer, medmindre de er forbedringer – og jeg har udviklet en god sans for at kunne se forskellen.

Gennem årene har jeg siddet i mange danske og internationale bestyrelser, hvoraf flere som formand, bla. for den største internationale organisation for unge ledere og iværksætter JCI.

Det har budt på forhandlinger med mange af FN’s organisationer, ICC – International Chamber of Commerce samt regeringer og virksomheder i mange forskellige lande. Så om det er FN’s generalsekretær, en virksomhedsleder eller en lokal ildsjæl, der sidder på den anden side af bordet, så har jeg været der før.

Jeg er Lumina partner

At være Lumina partner betyder, at jeg har adgang til psykometriske test og udviklingværktøjer, som jeg anvender i mit arbejde med virksomheder. Ved at forstå og være bevidst om de fire personligheder, kan man virkelig tranformere virksomheden, og måden den fungerer på.

I mine foredrag tager jeg udgangspunkt i de fire grundlæggende personligheder, og giver folk indsigt i, hvem de selv er, og hvordan de bedst muligt arbejder sammen med andre personligheder.

Vil du have dine kunders kærlighed?

N:O:Ws tilgang er enkel: Vi hjælper jer med at få jeres kunders kærlighed. Vi sælger ikke pynt til dårlige produkter, men får det gode frem, hjælper med udvikling og har fokus på alt det rundt om produktet. Vi gør det i et tempo, som passer til jer og foretrækker langvarige samarbejder, hvor vi begge kan holdes ansvarlige for resultaterne.

Not Only What

N:O:W er en virksomhed, som er sat i verden for at hjælpe virksomheder med at kommunikere bedre. Gennem en solid startegi for virksomheders marketing, personaleudvikling og møder, skaber vi sammenhæng, og hjælper virksomheder med at eksekvere på denne strategi. 

Som Direktør for N:O:W holder jeg foredrag og workshops for at hjælpe virksomheder med at kommunikere bedre.

N:O:W udvikler ligeledes egne virksomheder og produkter. I øjeblikket er tre startups i gang:

  • Learningbits: Transformation af organisationer gennem daglig læring i meget små bidder.
  • Golference: En online platform, hvor golferencedestinationer kan mødes deres kunder.
  • BeBetter.academy: En platform for personlig og faglig udvikling.
Gør som 10.000 andre

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og få inspirerende indspark, nyttige værktøjer og viden du kan bruge i din hverdag. Kvit og frit. 


Copyright © 2020 Lars Hajslund.