Foredrag & kurser

Et foredrag som passer til jer

Igennem årene har jeg holdt foredrag om det meste. Jeg har beskæftiget mig med alt fra bedre ledelse til øget salg. Alt efter jeres behov og ønsker, tilbyder jeg en bred vifte af viden og værktøjer, indenfor en række emner, som kan tage form af enten foredrag, kursus, seminar eller noget helt fjerde. De fire mest populære emner, kan du læse mere om nedenfor. De bliver selvfølgelig skræddersyet efter jeres ønsker og behov.  

Hvordan kan jeg hjælpe jer?


Skal I sætte fokus på salg?

Uanset om du står overfor en større salgssatsning, messedeltagelse eller bare vil have lidt mere krudt i dine sælgere, er dette lige noget for dig. Få gode værktøjer til hvordan I møder jeres kunder, forskellige kundetyper og hvordan I som virksomhed, kan have fokus på at skabe mer-værdi gennem godt rådgivende salg. Foredraget eller seminaret skræddersyes naturligvis, så det passer nøjagtigt til jeres behov.

Skal I blive bedre til at kommunikere?

Du kender det sikkert: Der er bare nogle mennesker, man klinger bedre med end andre. I dette foredrag får du sammen med dine kollegaer en klar forståelse af, hvordan
mennesker er forskellige og hvordan vi kan sikre os, at vi kommunikerer mest effektivt. Foredraget leveres i et højt tempo, med masser af grin, deltagelse og alle går derfra med et sprog, de aldrig glemmer.

Skal I være landets bedste mødested?

Danmark har besluttet sig for, at vi skal være verdens bedste land at mødes i. Af mødebranchen er jeg blevet udvalgt til at implementere nye standarder for, hvordan 
sådanne møder udvikles, og hvordan mødesteder kan understøtte dette. Få en spændende introduktion til dette og I vil garanteret aldrig tænke på møder på den samme måde igen. Foredraget er både henvendt til mødesteder og til mødearrangører, som bare vil have bedre møder med mere værdi for pengene.

Spilder I også tid i møder?

Synes du, at jeres interne og eksterne møder ofte er spild af tid eller bare ikke effektive nok? Så er du ikke alene. De største virksomheder i Danmark erkender, at det største organisatoriske spild har basis i en dårlig mødekultur. Foredraget er til jer, der gerne vil have mere effektive møder og finde ud af, hvordan I som både mødeledere
og mødedeltagere kan få mest muligt ud af den tid I investerer i jeres møder.

Vil I øge produktionen og arbejdsglæden? Så leg med følelserne!

Er I klar til at starte rejsen mod større fælles følelsesmæssig intelligens i jeres teams? Vi er alle følende væsener, og den egenskab kan skabe magi i hverdagen og kan udgøre forskellen mellem succes og fiasko. Vi griner, græder, skændes og fejrer! Alt sammen noget der er fyldt med følelser. Så lad os få følelserne til at arbejde for os og ikke imod os. Vi kan arbejde og lege med følelserne på mange måder, og det skræddersyes selvfølgelig efter jeres ønsker og behov.

Hvad koster det så?

Jeg tror ikke på standard priser – for jeg laver ikke standard foredrag. Jeg skræddersyer mine foredrag til jer, så I får netop det, I ønsker. Derfor sender jeg heller ikke tilbud, istedet tager jeg en snak med jer om, hvad I forventer, hvad I ønsker og hvad jeres budget er. Så kontakt mig – så snakker vi om det.

Gør som 10.000 andre

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og få inspirerende indspark, nyttige værktøjer og viden du kan bruge i din hverdag. Kvit og frit. 


Copyright © 2020 Lars Hajslund.