Skal I blive bedre til at kommunikere?

Kommunikation på den sjove måde

Du kender det sikkert: Der er bare nogle mennesker du klinger bedre med end andre. I dette foredrag får du sammen med dine kollegaer en klar forståelse af, hvordan mennesker er forskellige og hvordan vi kan sikre os, at vi kommunikerer mest effektivt. Foredraget leveres i et højt tempo med masser af grin, deltagelse og alle går derfra med et sprog de aldrig glemmer.

Behandl andre, som du gerne selv vil behandles – eller hvad?

Vi  er ikke allesammen ens, så hvorfor skal vi så behandle andre, som vi selv vil behandles? Det er jo noget sludder. Vi skal behandle andre, som DE gerne vil behandles. Med dette foredrag, lærer I om de fire overordnet personligheder, og hvordan I skal behandle dem hver især. Jeres kommunikation vil blive meget mere effektiv, og I vil få en anden forståelse for hinanden. 

Lad magien opstå

Groft sagt findes der fire forskellige personligheder. Med dette foredrag kommer du til at få en forståelse af, hvem du selv er, hvem dine kollegaer er og, ikke mindst, hvordan I kan performe endnu bedre sammen. Kontakt mig, så vi kan få magien frem i din virksomhed.

Gør som 10.000 andre

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og få inspirerende indspark, nyttige værktøjer og viden du kan bruge i din hverdag. Kvit og frit. 


Copyright © 2020 Lars Hajslund.