Spilder I også tid i møder?

Spilder i tiden?

Synes du, at jeres interne og eksterne møder ofte er spild af tid eller bare ikke effektive nok? Så er du ikke alene.

De største virksomheder i Danmark erkender, at det største organisatoriske spild har basis i en dårlig mødekultur.

Foredraget er til jer, der gerne vil have mere effektive møder og finde ud af, hvordan I som både mødeledere og mødedeltagere kan få mest muligt ud af den tid, I investerer i jeres møder.

Drømmer I om effektive møder?

Møder slår Facebook, TV og telefonsnak. Bare ikke på den gode måde desværre, nej, vi spilder tusindvis af arbejdstimer på møder. Møder der ikke er effektive, møder vi ikke burde have været med til, møder som ikke er planlagte osv. Der er mange grunde til at møder er en unødvendig tidsrøver. 

Jeg kan hjælpe jer med at ændre jeres mødekultur, så møder ikke længere er spildtid, men konstruktive og effektfulde.

En kultur skal ændres

At ændre en virksomheds mødekultur kommer ikke fra en dag til en anden. Det er en lang proces, men den starter allerførst ved, at I indser, at I spilder vigtige arbejdstimer. Igennem workshops eller foredrag hjælper og inspirer jeg jer, til at tage skridt imod at ændre kulturen. Det er store skridt der skal tages. Det bliver sjovt og lærerigt. Kontakt mig så vi kan finde ud af, hvordan jeg kan hjælpe med at ændre jeres mødekultur. 

Gør som 10.000 andre

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og få inspirerende indspark, nyttige værktøjer og viden du kan bruge i din hverdag. Kvit og frit. 


Copyright © 2020 Lars Hajslund.