Skal I være landets bedste sted at mødes?

Vil I følge de nye standarder?

Danmark har besluttet sig for, at vi skal være verdens bedste land at mødes i. Af mødebranchen er jeg blevet udvalgt til at implementere nye standarder for, hvordan sådanne møder udvikles og hvordan mødesteder kan understøtte dette.

Få en spændende introduktion til dette og I vil garanteret aldrig tænke møder på den samme måde igen.

Foredraget er både henvendt til mødesteder og til mødearrangører, som bare vil have bedre møder med mere værdi for pengene.

I skaber rammerne

Som mødested, handler det om at skabe de helt optimale rammer for jeres gæster. I kan ikke styre, hvad der sker inde på den anden side, når døren er lukket, men I kan påvirke så meget andet. Derfor er det utrolig vigtigt altid at få spurgt ind til, hvad formålet med mødet eller konferencen er, og hvad de forventer.

Jeg hjælper med at træne jeres medarbejdere og ledere, så de kan skabe fantastiske møder for jeres kunder.  

I er unikke

Ingen mødesteder er ens. I kan alle noget forskelligt og har forskellige medarbejdere. Derfor er der ikke one size fits all hos mig. Jeg tager udgangspunkt i jeres unikke situation, mål og behov, når jeg skræddersyer et foredrag eller en workshop, der har til formål at hjælper netop jer, til at sætte rammerne for endnu bedre møder, kurser og konferencer.

Gør som 10.000 andre

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og få inspirerende indspark, nyttige værktøjer og viden du kan bruge i din hverdag. Kvit og frit. 


Copyright © 2020 Lars Hajslund.