Skal der fokus på jeres salg?

Hvordan møder I kunderne?

Uanset om du står overfor en større salgssatsning, messedeltagelse eller bare vil have lidt mere krudt i dine sælgere, er dette lige noget for dig.

Få gode værktøjer til hvordan I møder jeres kunder, forskellige kundetyper og hvordan I som virksomhed kan have fokus på at skabe mer-værdi gennem godt rådgivende salg.

Foredraget eller seminaret skræddersyes naturligvis, så det passer nøjagtigt til jeres behov.

Det hele starter med en relation

Salg starter altid med en relation. Når der er skabt en relation, så skaber du også tillid, og den tillid er altafgørende for, at I kan få en åben dialog. I den dialog handler det om at komme til at forstå kundens behov – både de behov som kunden kender, men også dem som kunden ikke kender.

Via foredrag, kickoffs, workshops eller noget fjerde, kan jeg inspirere jer til, hvordan I bedst får skabt en tillidsfuld relationen, og hvordan I stiller de spørgsmål der skal til, for at forstå kundens behov.

Udnyt forskellighederne

Vi er alle sammen forskellige – det gælder også dine kunder og dine sælgere. Det skal du udnytte for at skabe ægte magi. Jeg kan arbejde intensivt med sælgere og salgsteam, så de kommer ud, og skaber de resultater, som i gerne vil realisere. 

Gør som 10.000 andre

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og få inspirerende indspark, nyttige værktøjer og viden du kan bruge i din hverdag. Kvit og frit. 


Copyright © 2020 Lars Hajslund.